efterlevande-siten-w400

Efterlevandeguiden – hederspris från inUse

Webbplatsen efterlevandeguiden.se tilldelades ett hedersomnämnande för extraordinär användarupplevelse. Detta är så klart mycket roligt och jag upplevde själv projektet som väldigt inspirerande och lärorikt. Det skiljde sig från andra projekt på så sätt att man här faktiskt hade användaren och hens situation i fokus. Detta är något man annars kan säga sig ha, men ofta tvingas prioritera ner. 

Ett utdrag från motiveringen:

”Det är inspirerande och imponerande när myndigheter samarbetar och skapar en tjänst som gör skillnad i ett av livets allra svåraste skeden. Alla som behövt hantera allt praktiskt kring ett dödsfall förstår lätt nyttan med Efterlevandeguiden.”

Artikel om utmärkelsen

efterlevandeguiden.se

Leave a Comment

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>