Facebook wall on intranet

Visa Facebook-väggen på intranätet i SiteVision

En organisation brukar välja ut ett antal nyhetsartiklar som man länkar till från intranätet, men ofta har organisationen en Facebooksida där allmänheten kan ställa frågor och kommentera. De anställda har kanske inte för vana att gå in på Facebooksidan och läsa vad som skrivs där; just därför kan man välja att lyfta upp den till intranätets startsida.

Facebook erbjuder den här funktionaliteten genom deras comments, problemet är att den ger den anställde möjlighet att kommentera och ”gilla” saker direkt. Ofta vill organisationen att den här typen av aktiviteter skall skötas av exempelvis informationsavdelningen.

Arbetsförmedlingen har en tydlig profil i sociala medier och vill att de anställda skall vara insatt i vad som sägs, därför har vi valt att lyfta in Facebook-väggen på intranätet, men med hjälp av pluginen fb.wall.

Fördelen med den här är att det inte går att interagera med kommentarerna, utan bara läsa.

Väggen presenteras ihop med samlingar av nyhetsartiklar och pressmeddelanden. Allt för att den anställde med bara två klick skall få en heltäckande omvärldsbevakning.

image11+

Comments (2)

  1. Pingback: Upplands-Bro använder inbyggt responsive stöd i SiteVision | MKSE.com - All about CMS

Leave a Comment

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>