falkpost

Falkenbergs intranät/externwebb byggd i SiteVisions Social Collaboration

Falkenbergs kommun hade en vision om att integrera sitt intranät i deras publika webbpalts, men de nöjde sig inte med de utan de ville även att kommunens alla elever skulle använda webbplatsen som sin skolportal. Detta blev kravspecifikationen för ett stort projekt som fortfarande pågår, men där version 1.0 lanserades hösten 2015 och där eleverna nu integrerar med varandra och sina lärare.
Nedan finns en film som visar några av de funktioner vi tog fram till releasen. Fler har tillkommit sen dess, och kommer så fortsätta att göra.

Detta har varit ett mycket roligt projekt som ställt höga krav på uppfinningsrikedom och fantasi, men de kommentarer vi fått in visar på att användarna är mycket nöjda vilket så klart är extra roligt.

Falkenberg – Ditt nya intranät 2015

Leave a Comment

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>