omslaggotene

Götene blir responsiv i SiteVision

Jag har hjälpt Götene kommun att responsiv-anpassa deras webbplats. Vi ville hålla projektkostnaden nere och bestämde oss därför att i ett första steg bara bygga om den nuvarande lösningen så att den blev responsiv. Detta eftersom beställaren förstod att det skulle ta betydligt längre tid att driva ett projekt där ny design/utvärderingar/informationsvägning behövde ingå.

Vi byggde parallella mallar för de responsiva sidorna vilket gjorde att inga redaktörer behövdes vid övergången, det var bara att peka på dom nya.

Tycker detta är ett projekt som visar att övergången till en responsiv lösning inte behöver vara ett så stort projekt. Utan något man kan göra som ett första steg. Sedan kan man ta tag i en ny design etc.

Comments (1)

Leave a Comment

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>